fbpx

Sorgbearbejdning - gruppeforløb

Drømmer du om et liv, hvor kærlige minder og livsglæde fylder mere end sorgen?

Sorg forsvinder ikke af sig selv. Sorgen skal bearbejdes, så du finder en måde at leve med den på, uden den fylder for meget. 

Forløbet tager udgangspunkt i Grief recovery method, der er en forskningsbaseret metode til at bearbejde sorg.

Vi mødes 8 gange, 2 timer hver gang. 

Mellem hvert møde opfordres du til at læse i bogen “Sorgbearbejdning”. Bogen får du af mig, når vi mødes første gang.

Næste gruppeforløb bliver annonceret her på siden og via mit nyhedsbrev.

 

Sorgbearbejdning

Hvad siger andre?

Kirsten har været uvurderlig i sin hjælp til at guide mig igennem, specielt  og især da jeg blev udfordret med brevet til sidst.

Jeg har prøvet mange sorggrupper og gået til psykolog efter min mands død, men har på ingen måde fået det samme ud af disse forløb, som det hos Kirsten.

Det overraskede mig – på den gode måde, at få ting frem og belyst som jeg havde glemt (men sindet gemt) og som er ekstremt betydningsfulde for hvordan min tilgang til fremtidige relationer vil være. 

Jeg havde en god og meget lettet følelse indeni forløbet hos Kirsten var til ende, på en måde jeg ikke har prøvet før. – Jeg var lettet og følelsesmæssigt “svævende” på en måde jeg ikke havde troet jeg skulle opleve igen, fordi jeg har været ked af det og trist i mange år.

Hos Kirsten var betydningsfulde oplevelser gennem 20 år – på godt og ondt i fokus. Jeg oplevede en ny håndterbarhed af mine glemte klemte følelser. De fik opmærksomhed, tid og plads, og jeg har taget mig “af dem” så de nu er parkeret og ikke vil begænse mig i nye relationer og i mit liv fremover.

Kurset var intenst – specielt de sidste sessioner berørte mig dybt – men det var absolut en succes at gennemføre og for det vil jeg gerne sige Kirsten tak – af hjertet tak.

Scroll to Top