fbpx

Hjælpelinjen - et klippekort til hjælp og støtte i hverdagen.

Få hjælp og støtte til de store og små ting der fylder, når vi lever i sorg.

At leve i sorg er hårdt og udmattende. Både når du navigerer med en kritisk syg og efter du har mistet.

Udover dig selv og din egen sorg, skal du holde familien sammen og have dagligdagen til at fungere, mens I alle er i sorg. Og så skal du ordne praktiske ting og passe dit arbejde. Udover at have travlt og føle dig udmattet, har du sikkert også en masse bekymringer og spørgsmål til store og små ting. Spørgsmål og bekymringer, som kan være svære at finde svar på eller svære at finde hjælp til.

Måske er du tvivl om, hvordan du fortæller dine børn, at deres mor eller far lider af en kritisk sygdom, og kan dø af sin sygdom. Måske er du på vej tilbage på arbejde efter et tab, og er i tvivl om, hvordan du skal klare det. Eller måske er du bekymret, fordi dit barn ikke taler om sin sorg.

Jeg ved, hvor meget det fylder i en dagligdag, hvor overskuddet i forvejen er småt. Derfor tilbyder jeg en fleksibel løsning, hvor vi kan tale sammen når du har brug for det – og når det passer ind i dit program.

I samtalerne tager vi altid udgangspunkt i dine spørgsmål, bekymringer og behov. Det, der fylder dine tanker lige nu. Jeg hjælper dig med at finde svar på dine spørgsmål, og hjælper dig med at bevare fodfæste i en presset dagligdag.

Samtaler om sorg. Sorgterapi, sorgcoach
PH
Hvad skal vi tale om?

Det er dig og din situation, der bestemmer hvad vi taler om, og hvor ofte vi taler sammen.

Hvis du har børn, har du måske behov for at tale om, hvordan du bedst hjælper dine børn i sorgen. Det kan være du skal indføre faste ritualer omkring jeres sorg eller du skal have hjælp og gode råd til, hvordan du støtter dine børn i at tale om deres sorg.

Hvis du føler du er ved at drukne i praktiske opgaver, og har svært ved at få dagligdagen til at hænge sammen, taler vi om, hvordan du kan skabe et frirum og mere overskud til dig selv. Det kan være vi finder ud af, hvordan du kan øve dig i at bede om hjælp eller måske sætte ambitionsniveauet lidt ned.

Jeg har flere samtaler med efterladte, der føler sig ensomme og svigtet af deres venner. Hvis du oplever det, kan jeg hjælpe med, hvordan du kan række ud til dine venner, både for at få dem til at støtte dig når du har det svært, og til at tage initiativ til socialt samvær, når du har overskud til det. Dine venner vil dig gerne, også selvom du er ked af det, så måske skal du have hjælp til at række ud efter dem, hvis de har svært ved at tage initiativ, eller ikke kan finde ud af, at være der for dig i sorgen.

Det er altid dit behov og de følelser der fylder hos dig, som vi taler ud fra, og som afgør hvor ofte vi taler sammen. Hvis for eksempel dit barn skal tilbage i skole eller du selv skal tilbage på arbejde, kan det være vi taler sammen flere gange om ugen, mens vi i andre perioder taler sammen hver eller hver anden uge. Og hvis du har en periode hvor det er ekstra svært, og du er meget ked af det, så taler vi om din sorg.

Ingen spørgsmål eller bekymringer er for små, og ingen følelse er for stor.

Få min personlige hjælp til lige det, du synes er svært i din hverdag.

Pakker og priser for klippekort til Hjælpelinjen:

1 session: Pris: 950 kr.
5 sessioner: Pris: 4.250 kr.
10 sessioner: Pris: 8.000 kr.

Du kan undersøge, om din arbejdsplads vil betale for, at du kan få støtte til at håndtere både arbejde og privatlivet, mens du er i sorg.

Hvor og hvordan?

Vores samtaler varer som udgangspunkt en time, og vi finder løbende ud af, hvornår vi skal tale sammen. Vi kan sagtens have korte samtaler mellem vores sessioner, hvis du har yderligere spørgsmål, eller vi aftaler en opfølgning. Første session kan aftales, så snart betaling er modtaget.

Hvordan får du fat på mig?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig – også mellem vores aftaler. Jeg ved, at når man er i sorg og familien er i sorg, kan der komme noget, du skal tage stilling til eller gerne vil have hjælp til at håndtere. Derfor vil jeg altid vende tilbage hurtigst muligt. Som regel samme dag eller dagen efter i hverdagene.

PH
Hvad er forskellen på et forløb til sorgbearbejdning og et klippekort til Hjælpelinjen

Hvis du køber et klippekort til Hjælpelinjen, taler vi sammen når du har behov for det, og det er altid dit behov og de følelser der fylder hos dig, som vi taler ud fra. Samtalerne tager udgangspunkt i dagligdagen og i nuet, og det handler om at få dig og din familie bedst muligt igennem den situation, I er i. 

Mit forløb til sorgterapi og sorgbearbejdning er for dig, der er klar til at bearbejde din sorg. 

Det er kun dig, der kan mærke hvor du er på din sorgrejse, og hvad du har behov for. Det handler ikke om, hvor længe det er siden du har mistet.

Du skal vælge et klippekort hvis du:

 • Har brug for hjælp, råd og vejledning til de bekymringer, du har i hverdagen
 • Ikke føler, at du har det mentale overskud til at starte sorgbearbejdning, men har brug for en du kan tale med, om det der fylder lige nu
 • Lever med en kritisk syg eller har mistet, og hvor jeres hverdag og dine bekymringer omkring dagligdagen, børn, job og familie fortsat fylder mere end din egen omsorg.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du er usikker på, hvad der er det bedste for dig.

PH

Derfor kan jeg hjælpe dig

Jeg er enke og mor til to døtre, der har mistet deres far efter 1,5 års sygdomsforløb.

Udover mine egne erfaringer, er jeg uddannet inden for sorgbearbejdning. Jeg har en master i psykologi, og er både certificeret coach fra Sofia Manning og certificeret sorgrådgiver.

Du kan læse mere om mig her.

PH

Sådan fungerer klippekort til Hjælpelinjen:

 • Med et klippekort har du altid mulighed for at få hjælp, når du har brug for det.
 • Du bestemmer selv, hvad vi skal tale om. Ingen spørgsmål eller bekymringer er for små, og ingen følelse er for stor.
 • Jeg afregner altid 1 kvarter ad gangen, så du skal altså ikke betale for mere tid, end jeg bruger.
 • Vi kan mødes i mine lokaler i København, via telefon eller online.
 • Klippekortet er gyldigt i 1 år fra købsdato, og ubrugte klip refunderes ikke.
 • Klippekortet er personligt, og du kan derfor ikke overdrage eller sælge det til andre.
 • Så snart jeg har modtaget din betaling, kan vi aftale første samtale.
 • Kontakt mig hvis du ønsker betaling via faktura. Der tillægges moms for virksomheder.
 • Ved afbud mindre end 24 timer før en aftale, afregnes ½ time på klippekortet.
Scroll to Top