fbpx

Hjælp børn i krise og sorg

Hvis du selv har børn eller du arbejder med børn har du måske oplevet hvor svært det kan føles, at skulle hjælpe et barn i sorg. 

Du er ikke alene. Langt størstedelen af forældre og andre voksne omkring et barn, føler sig på bar bund, når de prøver at hjælpe et barn med at håndtere sorg og tab.

Dette 4-ugers program er designet til at lære forældre og andre, der arbejder med børn, de nødvendige værktøjer til at hjælpe børn effektivt med at håndtere deres sorg, uanset hvilket tab, de står over for.

På dette kursus vil du lære at kommunikere effektivt med børn og unge om sorg og tab. Når kurset er afsluttet har du bl.a. lært:
•    Hvad er et tab for et barn, og hvornår kan et barn opleve sorg?
•    Sådan støtter du barnet til at udtrykke dets følelser.
•    Hvad skal passe på med at sige til børn, der har lidt et tab.
•    Og du får konkrete værktøjer til at hjælpe dig med at støtte dine børn.

Kurset er baseret på Grief Recovery Method og tager udgangspunkt i principperne i bogen “When Children Grieve”. Bogen indgår i kursusafgiften, og sendes til dig inden første kursusdag. Du skal forvente læsning mellem de enkelte kursusdage. 

På kun 4 uger får du værktøjerne til at hjælpe dit eget barn eller børn, du møder i dit job som lærer, socialrådgiver eller andet.

Pris kr. 1.800 inklusiv bogen ”When children grieve”.
Kontakt mig hvis du har spørgsmål eller du ønsker betaling via EAN nummer.

Der er ikke fastlagt dato for kommende kurser. Kontakt mig hvis du vil have besked, når jeg åbner for nye kurser. 

Hjælp børn i krise og sorg

Hvad siger andre om kurset?

Det har været rigtig lærerigt og nyttigt at deltage i kurset og Kirsten er en rigtig god underviser. Som efterladt forælder vil du SÅ gerne hjælpe dine børn bedst muligt i deres sorg, men du er usikker på hvordan. Kurset bør tilbydes alle efterladte forældre.

Enke, mor til 2
Scroll to Top