fbpx

Giv dig selv en dag, hvor det handler om dig!

Vil du have en dag, der kun handler om dig? En dag, hvor der er plads til at tænke over, hvordan du kan gøre noget godt for dig selv og skaber et frirum i løbet af din hverdag? En dag hvor du får den opmærksomhed, du fortjener?

Det handler om dig er for dig der lever i sorg fordi du har mistet en elsket.

Måske føler du, at du altid er der for andre, og at der sjældent er tid til at tænke på dig selv. I en travl hverdag, hvor energien synes at sive ud af dig, ønsker du dig overskud og glæde. Du er parat til at skabe forandring, og du ønsker ikke, at sorgen skal definere hvem du er, og hvordan du lever dit liv.

Det handler om dig er en dag i fællesskab med andre. Andre der selv lever i sorg, og som forstår.

PH
Hvad kan du forvente:
  •  Forståelse og støtte: Alle deltagere bærer en sorg. Så du vil opleve kraften i et fællesskab med andre, der virkelig forstår hvad du går igennem, og en trøst i, at du ikke er alene. 
  • Værktøjer til frirum: Du vil få konkrete værktøjer, der hjælper dig med at skabe øjeblikke af frirum, selv i de mest pressede tider.
  • Egenomsorg og inspiration: Du får inspiration og vejledning i, hvordan du kan pleje dig selv på en kærlig og nærende måde.
  • En pause: Giv dig selv lov til at trække stikket ud – denne dag handler kun om dig. Du fortjener et pusterum fra hverdagens travlhed og bekymringer.
PH


Livet med sorg kan føles som en uendelig opstigning, men husk at du har ret til at tage en pause.

Giv dig selv denne gave – en dag, der er dedikeret til dig, dit velvære og din heling.

PH
Hvad siger andre, der har arbejdet med mig?

Kirsten er rigtig god til at skabe en god og tryg stemning. Hun er nærværende og deler gavmildt af sine egne erfaringer og sin viden om sorg.

Jeg havde en god og meget lettet følelse indeni, på en måde jeg ikke har prøvet før. Jeg var lettet og følelsesmæssigt “svævende” på en måde jeg ikke havde troet jeg skulle opleve igen, fordi jeg har været ked af det og trist i mange år.

PH
Hvad skal vi igennem?

Dagens program vil være en blanding af oplæg, fælles drøftelser og egne refleksioner. Nogle af de emner vi skal igennem er:

  • Sorg – om mistede håb, drømme og forventning og hvordan det påvirker alt i vores liv, når vi mister eller lever med en kritisk syg.
  • Hvad forhindrer os i at tage tid til os selv og til egenomsorg. Hvad er det, der stjæler vores tid, energi og tanker?
  • Hvad er egenomsorg for mig? Hvad vil give mig energi og overskud, og hvordan får jeg skabt muligheder for at gøre det?

Og så er der naturligvis tid til at være sammen med andre i samme situation. Den varme og det fællesskab det giver at tilbringe en dag i selskab med andre der lever i sorg, er helt særligt. Der vil være god tid til at dele vores historie, gode råd og give omsorg for hinanden, og skabe et netværk med andre, der har det ligesom dig.

Hvad får du med hjem fra dagen?

Jeg tør næsten garantere, at når du tager hjem, vil du føle dig lettere, og føle du har mere overskud. Du får en god forståelse for, hvad der er egenomsorg for dig og hvordan du får skabt plads til at gøre noget godt for dig selv i din dagligdag. Og så har du lavet en plan og ved hvad du kan gøre for at bevare den gode følelse efter du er kommet hjem.

I mødet med andre i sorg, finder du ikke kun trøst, men også en unik energi, der udspringer af at dele sorg og glæder sammen. Samhørigheden skaber et rum, hvor det positive livssyn og håb kan spire trods vores smertefulde omstændigheder.

PH
Om mig

Jeg er selv enke og mor til to døtre, der har mistet deres far. Så jeg ved, hvordan det er at skulle tage omsorg for andre – og samtidig huske at passe på sig selv. Jeg kender de pressede dage, hvor man bare har lyst til at blive under dynen. Men jeg ved også, at der er håb og mulighed for at skabe en hverdag, hvor livsglæde fylder mere end sorgen. Du vil opleve, at jeg er nærværende, og at jeg gavmildt deler ud af min personlige historie og mine erfaringer. Og så vil du opleve, at der altid er plads til latter og til at mindes med et smil på læben.

Vi mødes i dejlige lokaler på Frederiksberg, tæt på offentlig transport og mulighed for parkring. I løbet af dagen vil der være lækre snacks og frugt, og vi spiser en fælles lækker frokost.

Spørgsmål og svar

Det er længe siden jeg har mistet – kan jeg stadig deltage?

Absolut! Alle er velkomne, uanset om du har mistet for nyligt eller for længe siden. Det vigtigste er, at du er klar til at tage skridtet mod at gøre noget godt for dig selv.

Hvor meget skal jeg fortælle om min sorg og mit liv?

Det er helt op til dig selv, hvad og hvor meget du vil dele med gruppen. Det vigtigste er, at du deltager og er til stede. Hvis du får lyst til at dele noget med gruppen er du velkommen, men det er ikke et krav. Alt hvad vi taler om, er naturligvis fortroligt.

Jeg bliver nemt berørt når jeg taler om mit tab/min sorg. Hvad hvis jeg begynder at græde?

Det er helt okay at græde. Vi kan alle komme til at græde, enten fordi vi bliver berørt af vores egen historie eller af andres.

Husk, at alle deltagerne lever med sorg og forstår din situation.

Jeg har ikke tid til at bruge en hel dag.

Jeg forstår fuldt ud, at livet kan være utroligt travlt, og det kan være en udfordring at finde tid og overskud til selvomsorg. Dog tror jeg oprigtigt på, at tage sig tid til sig selv er en vigtig investering i dit velvære. At deltage i Det handler om dig er ikke kun en dag for dig; det er en investering i din egen heling og trivsel.

PH

Din rejse mod overskud og selvomsorg begynder her. “Det Handler om Dig” er ikke blot en dag – det er et skridt imod at finde en vej tilbage til dig selv.

Gennem vores fællesskab vil du opdage, at du ikke er alene i din smerte. Du vil få de redskaber, du har brug for til at skabe frirum i din hverdag, finde inspiration til egenomsorg og opleve den fornyende kraft i at tage en pause fra din pressede hverdag. Hvis du er klar til at tage skridtet mod at gøre noget godt for dig selv, er dette din mulighed.

Praktisk information: 


Næste retreat afholdes i 2024. Datoer offentliggøres her på siden.  

Scroll to Top